WEBBDESIGN

Media Kliniken bilder (10).png

PROFESSIONELL HEMSIDA

 

EN BRA HEMSIDA ÄR VIKTIGARE ÄN MAN TROR

 

Ge ett bra och seriöst intryck till dina kunder genom en professionell hemsida till ett riktigt bra pris. 

Vi skräddarsyr hemsidor efter dina önskemål och behov. 

Vi levererar både hemsidor och e-handel plattformar som är enkla att ta hand om och administrera själv. Har du inte tid till det så finns vi även här och tar hand om hemsidan och håller den uppdaterad. 

Vi erbjuder hemsidor från 6000:- ex moms!

Kontakta oss för ytterligare information.

BÄST PÅ SOCIALA MEDIER (2).png

WEBSHOP PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper er att integrera en snygg och smidig webshop på er hemsida. Shopen kommer att vara lätthanterlig även för er som företag, så att ni enkelt kan lägga in nya produkter med bilder, beskrivningar, utföranden, storlekar etc.

Ni kommer även kunna skapa kampanjer med specifika rabattkoder på ett smidigt sätt. 

ANALYS AV HEMSIDA

SE HUR ERA KUNDER RÖR SIG PÅ HEMSIDAN

Att ha en hemsida är viktigt, men att ha koll på vilka som besöker er hemsida och hur besökarna rör sig på er webbplats är ännu viktigare! ​

Våra konsulter kan hjälpa er att sätta upp analysverktyg så att ni kan se vem som är inne på er hemsida. Surfar dom från en dator eller telefon? Hur hittade dom dit, via sociala medier eller genom en googlesökning? Vilket kön, ålder och geografisk utgångsplats har era besökare? Detta är några av många frågor ni kan få besvarade med våra verktyg.

.

BOKNINGSVERKTYG

SPARA TID OCH PENGAR GENOM ETT AUTOMATISERAT BOKNINGSSYSTEM

Att ha ett digitalt bokningsverktyg på er hemsida kommer inte bara att spara in en massa tid utan även öka er försäljning.

 

Idag förväntar sig kunder möjligheten att kunna lägga en bokning direkt på hemsidan istället för att behöva mejla eller ringa. Vi erbjuder bokningsverktyg både för tjänster och behandlningar.

ANDRA HEMSIDEFUNKTIONER

BARA ERA DRÖMMAR KAN SÄTTA STOPP FÖR ER HEMSIDA

 

Det finns tusentals olika hemside-funktioner och plug-in . Allt från blogg-och gästboksfunktioner till intresseanmälningssystem och implementering av era sociala medier. Vi gör alltid vårt yttersta för att kunna förverkliga era drömmar på er nya hemsida!

FÄRDIGA HEMSIDOR

SOM ÄR REDO ATT LEVERERAS TILL DIG! 

Vi har skapat färdiga designer som är redo att levererad direkt till dig. Upptäck utbudet av hemsidor och hitta din favorit. 

Hemsidor  (8).png
BÄST PÅ SOCIALA MEDIER (4).png

KONTAKTA OSS!

Tack för ditt meddelande!