MARKNADSFÖRING

BÄST PÅ SOCIALA MEDIER (11).png

Vi optimerar er annonsering på Facebook/Instagram och ser till att den når målgrupp och levererar resultat. 

Det största värdet vi tillför är vår expertis. Många faktorer som spelar roll när man gör en uppsättning av ett annonseringskonto, och vad som är rätt och fel är i ständig förändring. Med oss får du tillgång till rutinerade annonseringsspecialister som jobbar med enbart det här området. De har stenkoll på hur du maximerar vad du får ut av din annonseringsbudget.

Vi erbjuder marknadsföring från 2990kr.

Kontakta oss för ytterligare information.

Media Kliniken bilder (17).png

FACEBOOK OCH INSTAGRAM 

ANNONSERING

Har du problem med eller helt enkelt inte tid att få till dem snygga annonserna som verkligen levererar resultat? Då kan du slappna av, Media Kliniken har lösningen för dig.

 

Vi är experter på digital marknadsföring och just Instagram och Facebook annonser är vi bäst på. Vi hjälper dig att få till en snygg annonsbild/video och sätter upp allt som behövs för att annonsen ska lyckas.

 

Det finns många uppsättningar av ett annonseringskonto och ibland kan det kännas krångligt att få till allt, vi har många år i bagaget och kan maximera vad du får ut av din annonseringsbudget.

 

Vad kan vi hjälpa till med? Olika företag har olika behov och förutsättningar och vi ser till att skräddasy det bästa för just dig och din verksamhet. Behöver du t.ex fylla på bokningarna eller vill lansera en ny produkt till din salong? Det fixar vi. Våra samarbeten för annonsering online kan se olika ut. Vi kan hjälpa dig sätta upp ett riktigt bra annonseringskonto eller arbeta löpande för att optimera din digitala annonsering.

 

Hör av dig idag så kan vi diskutera mer om ett samarbete!

Installation av

Facebook Pixel 

Med hjälp av en Facebookpixel kan du mäta och analysera effekten av din annonsering. 

Med hjälp av en Facebookpixel kan du göra det möjligt att se vilka som besöker din hemsida, hur länge dem stannar, vad dem lägger i kundkorgen, vilka konverteringar och mycket mycket mer. 

Genom att koppla alla annonser på Facebook/Instagram så kan man mäta resultaten från annonseringen och få en djupare inblick i vad som fungerade bättre respektive sämre.

Facebook-pixeln gör det även möjligt att skapa olika former utav anpassade målgrupper som t.ex. retargeting målgrupper eller utesluta dem som redan handlat och mycket mer.

MK IG.png

Vi hjälper dig att koppla in pixel för endast 999;- ex moms!